11 noiembrie 2020

Uleiul de cocos, considerat ”otravă pură” de un profesor de la Harvard

Un profesor de la Harvard privește uleiul de cocos ca fiind unul dintre cele mai nocive alimente din dietă, motiv pentru care trage un semnal de alarmă.

 

Un profesor de la Harvard a numit uleiul de cocos într-un discurs la prestigioasa universitate ca fiind „unul dintre cele mai nocive alimente pe care le puteţi mânca” și ”otravă pură”. Dr. Karin Michels a vrut să tragă un semnal de alarmă în privința consumului de ulei de cocos.

 

Profesorul de la Harvard a menționat că unele așa-zise ”superalimente” nu este necesar să le consumăm, deoarece în dieta noastră se află multe alte produse alimentare suficient de nutritive pe care le consumăm în fiecare zi. Printre acestea se numără morcovii, cireșele și caisele, motiv pentru care consideră că ”suntem suficient de aprovizionați”.

 

Uleiul de cocos, un aliment controversat

 

În ultimii ani, uleiul de cocos a stârnit numeroase controverse. Deși studiile arată că are numeroase beneficii pentru sănătatea generală, dar și pentru sănătatea pielii și părului, mai ales că este o formă sănătoasă de grăsime.

 

Citeste continuarea articolului pe csid.ro:

 

https://www.csid.ro/noutati-sanatate-frumusete-dieta/uleiul-de-cocos-considerat-otrava-pura-de-un-profesor-de-la-harvard-19667075/