07 iunie 2020

Trucuri pentru invatarea unei limbi straine la copii si adulti

Cei de la stewartenglishschool.com au enuntat o serie de reguli care ii ajuta atat pe copii, cat si pe adulti, sa invete rapid o limba straina.

 

1. Descoperirea motivatiei. De regula, cei care incep un curs engleza online o fac pentru ca au nevoie de limba engleza pentru job, pentru a discuta cu o anumita persoana sau pentru a calatori. Motivatia este extrem de importanta si trebuie sa fie puternica, deoarece procesul de invatare este unul destul de lung si anevoios. Pentru copii, procesul poate sa fie transformat intr-unul amuzant, iar motivatia sa fie invatatul in sine.

 

2. Gandirea in limba care se invata. O recomandare foarte importanta este aceea de gandi in limba studiata. Chiar si micile actiuni casnice este bine a fie gandite in engleza, franceza, germana sau orice alta limba este de interes. In felul acesta se pot descoperi obiecte sau actiuni care nu sunt cunoscute si se poate cauta rapid un dictionar. Copiii isi insusesc cel mai repede aceasta regula.

 

3. Iesirea din zona de confort. Multi oameni invata foarte greu o limba straina pentru ca raman in zona de confort si nu comunica suficient de mult. Acestia cred ca daca nu stiu la perfectie limba nu vor fi intelesi sau vor genera amuzament. Iesirea din zona de confort este esentiala. Este bine sa se gaseasca oameni care vorbesc nativ si sa se vorbeasca cu ei. In felul acesta, mintea va fi fortata sa gaseasca cuvinte noi si cu timpul conversatia va deveni cat se poate de naturala.

 

Citeste mai multe detalii pe reginele.ro:

 

https://reginele.ro/trucuri-pentru-invatarea-unei-limbi-straine-la-copii-si-adulti/