31 martie 2020

Sucul care te scapă de neplăcutele dureri de cap și de stomac și alungă insomnia

Suc de cartofi cruzi

 

Dacă, timp de o săptămână, veţi bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, 50 ml de suc de cartof crud în combinaţie cu 100 ml de apă caldă, veţi rezolva multe dintre problemele dumneavoastră de sănătate, potrivit doctorulzilei.ro.

 

Nelipsit din nici o bucătărie, cartoful poate fi tratament îndeosebi pentru gastrite, colite şi ulcere gastrice. Banala legumă are puteri cu adevărat miraculoase, atunci când este consumată mai ales în stare crudă, sub formă de suc.

 

Un studiu elaborat de o echipă de microbiologi de la Universitatea din Manchester, SUA, condusă de profesorul Ian Roberts a demonstrat că sucul de cartofi are proprietăţi antibacteriene capabile să vindece un bolnav de ulcer gastric.

 

Ca toate sucurile proaspete, şi cel de cartof se alterează destul de repede, motiv pentru care trebuie extras şi consumat imediat.

Cele mai spectaculoase rezultate ale acestui tratament au loc la bolnavii diagnosticaţi cu artrită. Sucul, la prepararea căruia se folosesc doar cartofi din soiurile rozalii, conţine hidraţi de carbon, lipide, săruri minerale şi vitaminele B1, B6, C şi K.

 

Citeste toate detaliile pe exquis.ro:

 

https://www.exquis.ro/sucul-care-te-scapa-de-neplacutele-dureri-de-cap-si-de-stomac-si-alunga-insomnia/