05 martie 2020

Se lansează platforma Harta Serviciilor Sociale din România

Prima platformă națională care centralizează și integrează pe o hartă interactivă toate serviciile sociale acreditate din România, specifice fiecărei categorii de grup vulnerabil.

 

➡️ Aceasta va fi un instrument accesibil tuturor cetățenilor, care le va pune la dispoziție seturi de date complete și îi va conecta mai ușor și rapid cu furnizorii de servicii sociale.Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ministerul Muncii și Protecției Sociale a devenit de curând partenerul instituțional al proiectului, beneficiind astfel de un suport strategic pentru a produce un impact major în comunitate.

 

➡️ Echipa noastră - Citizen Next - va organiza un eveniment de lansare, la care vor fi prezente instituții și persoane-cheie din domeniul serviciilor sociale și nu numai.

 

➡️ Scopul evenimentului este, în primul rând, să reunească furnizorii de servicii sociale, reprezentanți ai Ministerului Muncii și Protecției Sociale, reprezentați ai companiei OMV Petrom, finanțatorul proiectului și alte ONG-uri care dezvoltă proiecte cu impact social.

 

➡️ Vom avea 15 locuri dedicate publicului care dorește să ia parte la această reuniune. Persoanele interesate au posibilitatea să se înscrie online la eveniment. *** Participarea la eveniment se va face doar în urma unei confirmări primite din partea noastră.

 

Citeste mai multe detalii pe stiri.ong:

 

https://www.stiri.ong/ong/social-1/se-lanseaza-platforma-harta-serviciilor-sociale-din-romania