07 martie 2020

S-a aflat unde se va juca meciul România – Italia, din Fed Cup. Anunțul făcut de Federația Română de Tenis

România se pregătește de meciul cu Italia, programat la jumătatea lunii aprilie în play-off-ul Grupei Mondiale. Așa cum era de așteptat, întâlnirea va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea mai modernă din România.

 

Partida se va disputa după sistemul obișnuit: cel mai bun din cinci meciuri. Primele două partide de simplu sunt programate vineri, 17 aprilie, iar sâmbătă, 18 aprilie, vor avea loc celelalte două meciuri de simplu și întâlnirea de dublu.

 

Italia a câştigat Grupa B din Grupa I valorică a zonei Europa-Africa, după 3-0 cu Austria, 2-1 cu Estonia şi 3-0 cu Grecia. Cele două echipe s-au înfruntat până acum de trei ori, iar Italia conduce la meciurile directe, scor 2-1. Singura victorie a României s-a înregistrat în 1978, la Melbourne.

Echipa care câștigă această întâlnire va juca și în anul 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.

 

70 de lei, cel mai ieftin bilet

 

Biletele pentru meciul România – Italia au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro, preţurile tichetelor fiind următoarele: Inel 1 = 90 Ron, Inel 2 = 70 Ron.

 

Citeste mai multe detalii pe prosport.ro:

 

https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/se-stie-unde-se-va-juca-meciul-romania-italia-din-fed-cup-70-de-lei-cel-mai-ieftin-bilet-anuntul-facut-de-federatie-18996037