15 mai 2020

Primul concert drive-in din România. Cât costă un bilet

Perioada dificilă cu care ne confruntăm a afectat multe domenii, printre care și cel cultural. Astfel, artiștii și-au oprit activitatea și nu pot intra în contact cu fanii lor. Cu toții se plâng că trăiesc momente dificile și că această situație i-a pus greu la încercare. Cântăreții și-au anulat toate concertele din cauza măsurilor impuse de autorități. Cu toate acestea, unii dintre ei par să se reinventeze. În timp ce unii organizează sesiuni live în care cântă sau filmează videoclipuri în casă, alții postează filmulețe pe rețelele de socializare. Delia Matache a avut și ea o idee în acest sens. Astfel, va organiza un concert de tip drive-in.

 

Primul concert drive-in din România. Cât costă un bilet

 

Delia este primul artist român care aduce acest trend în România. Având în vedere că nu este deloc ușor, artista și-a sumat să susțină un astfel de show. Concertul „Cum Era” va avea loc pe 31 mai, la Romexpo, ora 20.00. Artista a declarat că le-a dus dorul fanilor săi. De altfe, este foarte entuziasmată de acest spectacol și așteaptă cu nerăbdare să primească claxoane și flash-uri în loc de aplauze.

“Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când, în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri! În această perioadă, am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.” – a declarat Delia.

 

Citeste continuarea pe huff.ro:

 

https://huff.ro/stil/primul-concert-drive-in-din-romania-cat-costa-un-bilet-211068