23 mai 2020

Netflix dezactivează conturile unor utilizatori. Cine este afectat

Netflix anunță că dezactivează conturile de pe serviciul său pentru cei care plătesc, dar nu îl folosesc. Acest anunț este extrem de ciudat pentru o platformă de streaming, în special datorită faptului că lăsarea conturilor active aduce bani în conturile sale. Se pare însă că Netflix își dorește să adopte o strategie care îi poate aduce o imagine mai bună în rândul utilizatorilor. Chiar dacă aceștia nu folosesc activ serviciile sale acum, dar ar putea să se întoarcă la ele în viitor.

 

De ce dezactivează Netflix conturile utilizatorilor

 

Compania spune că va începe săptămâna aceasta să dezactiveze conturile utilizatorilor care și-au făcut cont în urmă cu 12 luni și nu au vizionat nimic de pe serviciu. Aceste conturi sunt practic active, deci în fiecare lună sunt automat plătiți de pe card între 8 și 12 euro. De acești bani, utilizatorii nu primesc nimic, întrucât probabil că au uitat de cont sau uită mereu să anuleze abonamentul. Astfel, Netflix va începe să dezactiveze aceste conturi.

Chiar și cei care au conturi mai vechi ar putea să se trezească cu conturi șterse. Dacă ai un cont mai vechi de un an, dar nu te-ai mai uitat la nimic pe serviciu timp de doi ani, ajungi în aceeași situație descrisă mai sus. Practic, Netflix nu mai vrea să îți ia banii, chiar dacă tu îi dai de bunăvoie.

 

Citeste continuarea articolului pe go4it.ro:

 

https://www.go4it.ro/content/muzica-si-filme/netflix-dezactiveaza-conturile-unor-utilizatori-cine-este-afectat-19146046/