08 mai 2020

La Viena va apărea primul parc cu distanţare socială – un labirint în care oamenii nu se întâlnesc niciodată

Pini, mesteceni și garduri vii. Oamenii se vor putea auzi, însă nu se vor putea vedea, sau atinge unul de altul: vor intra distanțați prin porţi diferite, după care vor pătrunde într-o rețea labirintică de alei verzi, bine delimitate între ele.

 

În vremea coronavirusului, se fac mii de proiecte pentru a relua, cel puțin parțial, viața întreruptă în urmă cu aproximativ două luni. Printre numeroasele probleme examinate, se află şi cea a parcurilor. Vom reveni să ne bucurăm în linişte de spaţiile publice în aer liber? Şi cum vom face acest lucru?

 

Viena, renumită pentru parcurile sale splendide, printre cele mai frumoase din Europa şi considerată de ani de zile unul dintre orașele în care se trăiește cel mai bine din lume, vine cu o soluţie în acest sens.

 

Soluția vieneză pentru persoanele care vor să se bucure de vegetație în liniște și securitate se numește „Parc de la Distance”............

 

Citeste mai multe detalii pe cunoastelumea.ro:

 

http://www.cunoastelumea.ro/la-viena-va-aparea-primul-parc-cu-distantare-sociala-un-labirint-in-care-oamenii-nu-se-intalnesc-niciodata-foto/