03 mai 2020

Incearca masca de par cu ceai verde pentru stoparea caderii parului!

Caderea parului ne afecteaza pe fiecare dintre noi, fie ca vorbim despre femei sau barbati. Si am face aproape orice pentru a nu ne pierde podoaba capilara, insa nu putem bate mostenirea genetica. Dar exista cateva tratamente pentru a incetini procesul de cadere a parului. Iata care este cea mai buna masca de par cu ceaiverde pentru stoparea caderii parului!

 

Mastile de par facute in propria locuinta sunt mult mai sanatoase decat orice ai gasi in comert, deoarece nu contin deloc agenti chimici sau substante periculoase. Astfe, mastile homemade contribuie la intarirea firului de par si la hranirea acestora.

 

De ce ceai verde?

 

Masca de par pe baza de ceai verde ajuta la incetinirea caderii parului. Ai nevoie doar de o cana de ceai verde proaspat preparat si un galbenus de ou. Daca parul este lung, adauga doua galbenusuri batute bine.

 

Galbusului este bogat in proteina, in timp ce ceaiul verde este plin de antioxidanti. Ceaiul verde ajuta la regenerarea parului, iar galbenusul de ou este folosit de sute de ani de femeile din intreaga lume pentru diferite tratatmente de infrumusetare. Mai mult chiar, daca adaugi si cateva picaturi de ulei esential de menta sau lavanda, podoaba ta capilara va capata un miros foarte placut!

 

 

Citeste continuarea articolului pe reginele.ro:

 

https://reginele.ro/incearca-masca-de-par-cu-ceai-verde-pentru-stoparea-caderii-parului/