29 iunie 2020

Cum am devenit cea mai tristă generație din ultimii 50 de ani… Studiul îngrijorător despre nefericire!

Un nou sondaj realizat de NORC, departament din cadrul Universității din Chicago, atrage atenția asupra stării de spirit a actualei generații. Mai precis, insistă pe nivelul semnificativ de nefericire al unei generații care, de la an la an, devine mai cătrănită, nemulțumită și suferindă.

 

Noua analiză publicată de AP News a fost realizată de pe un public american reprezentativ, dar sunt șanse foarte mari să fie la fel de valabil în România sau în alte colțuri ale lumii.

Ca referință, doar 14% dintre adulții americani pretind la ora actuală că sunt foarte fericiți. Valoarea este cu atât mai șocantă cu cât ai în vedere că același studiu din 2018 scoatea la iveală un nivel de fericire de 31%.

 

Tot în 2018, 23% dintre cei chestionați au afirmat că s-au simțit izolați social în ultimele săptămâni. În 2020, procentul celor care sunt de această părere a explodat până la 50%…

 

Citește mai mult: Playtech

 

Articol preluat de pe cunoaste lumea.ro:

 

http://www.cunoastelumea.ro/cum-am-devenit-cea-mai-trista-generatie-din-ultimii-50-de-ani-studiul-ingrijorator-despre-nefericire/