07 decembrie 2020

Comunicat de presa - Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, cea care a adus pe culmile succesului brandul românesc Seroussi, va fi protagonista unui film tip reality show.

Cu experiență ei în lumea modei, gastronomiei și a cinematografiei, Nora s-a hotărât să împartă cu publicul din întreaga lume trăirile ei. Femeile, ca vectori de emancipare la Hollywood, au fost mereu încurajate, așa că ea a dorit sa fie în prima linie și să devină o prezență importantă atât în România, cât și în străinătate.  

 Formatul reality show-ului a fost creat pornind de la ideea de a oferi tinerilor talente șansă de a învață totul despre showbiz și despre cum îți construiești drumul către vârf.

În călătoriile la Los Angeles, Dubai, Londra și Cannes, echipa a întâlnit profesioniști care a instruit-o pentru a-și atinge obiectivele. Nora Seroussi a fost coach de lifestyle și a reușit să le insufle tinerilor încredere pentru a-și atinge maximum de potențial fiecare. Ideea de a duce fetele din echipa la Royal Ascot, la Londra, și de a face din părul lor pălării, s-a dovedit a fi o experiență unică, inegalabilă, care a bucurat publicul.

Acest format din categoria reality docu-drama "Dream Makers" este gata pentru a fi difuzat și va încuraja tineri - atât femei cât și bărbați - să-și urmeze visul, să-și dezvolte pasiunile, așa cum declara producătorul Eduard Irimia, partener în acest proiect.

“Sunt de părere că în fiecare dintre noi există ceva nobil, ceva care ne diferențiază de ceilalți, care ne poate propulsa pe culmile succesului. Tot ceea ce avem nevoie pentru a reuși este să primim un boost – ori de la viață, ori de la o persoană care crede în noi. Acesta este și motivul pentru care am acceptat cu mare entuziasm invitația de a apărea în acest docu-drama , și de a vorbi despre visele mele, despre pașii pe care i-am urmat și despre cum orice persoană își poate atinge cele mai îndrăznețe obiective, dacă are o strategie și un pic de curaj”, declară Nora Seroussi.

După succesul înregistrat de brandul Seroussi la decernarea premiilor Oscar, atunci când a îmbrăcat un laureat într-un frac marca Seroussi, recunoașterea calității a continuat cu vestimentația regizorului nominalizat la Oscar, Evgeny Afineevsky, pentru premieră filmului Francisco la Vatican, în prezența Papei.

Toate detaliile picante vor apărea în cartea semnata de Nora Seroussi a carei lansare este programată pentru începutul anului viitor.

 

Persoană de contact

Cristina Cojucar Toma

Managing Partner RV Events

cristina@replicavedetelor.ro

0721659514