30 iulie 2020

Comunicat de presa - Lansare #DămVoceBinelui by Elite Communication: 100 de știri pozitive despre mediul de business românesc

Joi, 30 iulie, ora 11:00, va avea loc Online, lansarea oficială Elite Communication, un nou nume în lumea comunicării de brand, agenție fondată de Bianca Tudor.

Mai mult decât o agenție de comunicare, Elite Communication vine în sprijinul business-ului românesc în această perioadă dificilă lansând campania #DămVoceBinelui, un proiect menit să aducă veștile bune din piața și să le transmită prin rețeaua sa, într-un buletin săptămânal. Este o campanie care pune în lumina reflectoarelor producția locală, produsele românești, afacerile mici, medii și mari și le promovează pentru a le face cunoscute întregii țări.

Joi, în cadrul lansării online, vom avea ocazia de a vedea în direct nume de onoare din lumea antreprenoriatului dar și entertainment-ului, desemnați Mesageri ai Binelui, care vor aduce vești bune din zona lor de activitate. 

Echipa Elite Communication își propune să publice minim 100 știri pozitive din business-ul românesc în următoarele 4 luni. Mai mult, va construi o comunitate în jurul știrilor pozitive preluate din lumea afacerilor românești pentru a demonstra că suntem uniți și puternici împreună, chiar și în contextul crizei sanitare, financiare, sociale, etc.

Astfel, Elite Communication va publica săptămânal un buletin al știrilor pozitive din afacerile românești, preluate la nivel național. Oricine are o veste bună de transmis poate posta în social media cu #DamVoceBinelui sau poate trimite un email la contact@elitecommunication.eu  iar echipa Elite va aduna și publica aceste vești. Campania se va desfășura pe o perioadă de 4 luni iar la sfârșitul campaniei #DămVoceBinelui vor fi premiați Mesagerii Binelui.

Misiunea Elite Communication este să devină un intrument valoros în dezvoltarea companiilor din România din punct de vedere al branding-ului și comunicării și să aducă în vedere importanța prezenței în mediul online sau offline pe baza unui ghid de brand bine pus la punct. Fondatorul Elite Communication, Bianca Tudor, este președinte Elite Business Women EBW, unul din cele mai mari cluburi de femei de afaceri, cu o rețea internationala de peste 12.000 companii.

 

Persoană de contact

Bianca Tudor

Preşedinte Elite Business Women

bianca.tudor@elitewomen.org

0733.943.787

Transmite,

Dr. Tănase Tasențe

Director General

Plus Communication

0725.465.508