05 martie 2020

Ce seriale de pe Netflix, HBO și Amazone Prime lansează sezoane noi în martie

Ești printre cei care așteaptă cu nerăbdare sezoane noi la seriale? Primăvara si toamna se lansează de obicei acestea, iar in martie avem câteva noutăți pe platformele de streaming. Noi sezoane din serii precum „Ozark”, „My Brilliant Friend” şi „Westworld”, dar şi proiecte noi care reformulează istorii consacrate, cum se întâmplă cu „Amazing Stories”, selecţia de poveşti marca Steven Spielberg, la Apple TV+ vor fi noutățile lunii martie pe platformele de streaming.

 

HBO va începe din 15 martie să difuzeze „Westworld”, continuarea uneia dintre seriile cu dezbateri intense despre ordinea în care se petrec de fapt evenimentele prezentate. Din primele imagini difuzate reiese că sezonul trei se va petrece mai mult în afara parcului de distracţii exclusivist în care „gazdele” umanoide puneau în scenă secvenţe din Vestul Sălbatic sau din Japonia medievală pentru a oferi experienţe „complete” vizitatorilor. Din distribuţia noii serii fac parte Evan Rachel Wood, în rolul Dolores Abernathy, Thandie Newton, în rolul Maeve Millay, Jeffrey Wright, ca Bernard Lowe/Arnold Weber, Tessa Thompson, drept Charlotte Hale şi Ed Harris, ca William/The Man in Black. Printre noii actori care apar în film se numără Aaron Paul, Lena Waithe şi Vincent Cassel.

 

Începând cu 27 martie, la Netflix, va fi difuzat serialul „Ozark”, cu Jason Bateman în postură de actor, regizor şi producător executiv. Noua serie continuă povestea consilierului financiar care se vede obligat să spele bani pentru traficanţi, ca să-şi salveze viaţa.

 

De pe 16 martie, HBO continuă şi ecranizarea seriei de romane semnate de italianca Elena Ferrante cu un nou sezon din „My Brilliant Friend”.

 

Cei de la Apple TV+ încep să difuzeze pe 6 martie „Amazing Stories”, reformularea proiectului gândit de Steven Spielberg pentru televiziune în 1985. Serialul îl are pe Spielberg ca producător executiv.

 

Citeste mai multe detalii pe oradesibiu.ro:

 

https://www.oradesibiu.ro/2020/03/04/ce-seriale-de-pe-netflix-hbo-si-amazone-prime-lanseaza-sezoane-noi-in-martie/