03 mai 2020

Ce să faci când gândurile de neîmplinire te copleșesc

1. Dă atenție semnelor din jurul tău

 

Universul și ființa ta interioară se află în rezonanță, pentru a te ghida pe calea bucuriei. Acordă atenție semnelor din jurul tău, pentru că lumea îți vorbește prin evenimente și persoane pe care le întâlnești, prin idei și gânduri, încercând să te conecteze cu adevăratul tău sine. Chiar și fără o practică spirituală intensă, semnele devin vizibile, dacă le dai mai multă atenție. Așadar, fii atentă la ceea ce spune vocea ta interioară despre situațiile din jurul tău, întrucât totul poate fi o lecție plină de semnificații.

 

2. Pacea trebuie să fie țelul suprem

 

Pacea începe cu tine. Trebuie să faci din seninătatea sufletului o prioritate. Starea de bine crește prin practica bucuriei, așa că încearcă să-ți aduci zilnic un motiv cât de mic de mulțumire. Concentrându-te pe a te simți mai bine în fiecare clipă, hrănești armonia interioară care te conduce către un bine și mai mare. Poți începe cu mici gesturi: oferă-ți un moment de răgaz, bea mai multă apă, fă puțină gimnastică sau mergi la o scurtă plimbare într-un colț din natură. Momentul în care decizi să faci lucruri pentru tine este cel în care realizezi că pacea sufletului trebuie să fie cel dintâi scop al unei persoane.

 

3. Prețuiește dificultățile și practică răbdarea

 

Atunci când lucrurile nu merg cum îți dorești, te simți frustrată și dezamăgită. Te concentrezi prea mult asupra așteptărilor tale și dai prea puțină valoare momentului prezent. Răbdarea se exersează acceptând greutățile și frustrările și recunoscând faptul că nu sunt permanente. Dacă ești obsedată doar de rezultate și de cum să îndepărtezi obstacolele din cale, s-ar putea să ratezi lucruri importante. Poți pierde oportunitatea reconectării cu tine, răspunsurile la anumite întrebări, clipele de fericire simplă. Doar atunci când poți lăsa lucrurile să curgă de la sine, vei dezlega energii subtile și vei găsi adevărata împlinire.

 

Citeste continuarea articolului pe divahair.ro:

 

https://www.divahair.ro/sanatate/psihologie/ce-sa-faci-cand-gandurile-de-neimplinire-te-coplesesc