05 aprilie 2020

Cartile pe care trebuie sa le citesti daca ai timp la dispozitie

Cartile reprezinta o modalitate aparte prin care poti evada din realitatea care de multe ori te nemultumeste. Acestea sunt o modalitate perfecta de a te dezvolta. Daca ai timp la dispozitie atunci trebuie sa citesti cat de mult poti. Cu ajutorul cartilor poti sa te educi si sa inveti mai multe despre lumea care ne inconjoara.

 

Acestea sunt cartile pe care trebuie sa le citesti

 

Misery – Stephen King

 

Este un roman de groaza psihologic. Paul, un scriitor sufera un accident de masina in urma caruia are picioarele rupte. Annie Wilkes este cea care il gaseste il hraneste si ii ingrijeste ranile dar nu ii permite acestuia sa ia legatura familia.

Ceea ce Paul urmeaza sa afle este ca Annie o  ia razna si ca pentru fiecare abatere a sa aceasta il va pedepsi crunt. Este un roman care te va tine cu sufletul la gura.

 

Nume de cod: Verity – Elizabeth Wein

 

Povestea acestui roman este una care te va tine cu sufletul la gura. Un avion spion britanic se prabuseste pe teritoriul Frantei care este ocupata de nazisti. Dintre toti cei 3 pasageri prezenti la bordul avionului doar o singura femeie este supravietuitoare. Verity este arestata de Gestapo si traieste cel mai mare cosmar al vietii sale.  Este un roman plin de suferinta si de drama. Verity a fost obligata sa isi abandoneze cea mai buna prietena care a murit in urma prabusirii avionului.

 

Padurea norvegiana – Haruki Murakami

 

Persoanjul principal se afla intr-un avion care aterizeaza in Hamburg. In momentul in care aterireaza in acest oras isi aduce aminte de trecut si devine putin melancolic gandindu-se la vremurile trecute......

 

 

Citeste continuarea articolului pe reginele.ro:

 

https://reginele.ro/cartile-pe-care-trebuie-sa-le-citesti-daca-ai-timp-la-dispozitie/