13 mai 2020

Aplicația de tipul Waze… Cum afli în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie!

Multe business-uri s-au văzut nevoite să se reinventeze în plină criză medicală. Alții, însă, au înțeles că în perioada de izolare e necesară digitalizarea multor servicii. Așa a apărut aplicația care-ți spune în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie.

 

Soluțiile digitale s-au dovedit extrem de utile pe perioada pandemiei, o perioadă în care mulți oameni stau mult acasă și folosesc foarte mult internetul. Una dintre aceste soluții e reprezentată de o aplicație gratuită, care-ți spune în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie.

 

Se numește Pharma Points și a fost dezvoltată de o platformă digitală de marketing dedicată profesioniștilor din sănătate.

 

Aplicația nu este una chiar clasică, în sensul că nu se descarcă dintr-un magazin de aplicații. Cei care o vor trebuie doar să intre pe pagina de Facebook Pharma Points și să apese butonul Trimite mesaj.

 

Citeste continuarea articolului pe cunostelumea.ro:

 

http://www.cunoastelumea.ro/aplicatia-de-tipul-waze-care-pica-la-fix-in-criza-medicala-cum-afli-in-ce-farmacie-gasesti-medicamentele-de-care-ai-nevoie/