11 noiembrie 2020

6 obiceiuri matinale care iti asigura energie pozitiva toata ziua

Obiceiuri matinale pentru energie pozitiva pentru intreaga zi

 

Trezeste-te mai devreme decat o faci de obicei

 

Daca esti mereu pe fuga dimineata inseamna ca nu te trezesti suficient de devreme. Fa un efort si obicenuieste-te sa te trezesti mai devreme in fiecare dimineata pentru a avea timp pentru tine.

 

Renunta la folosirea smartphone-ului de la prima ora a diminetii

 

Nici nu deschizi bine ochii ca deja verifici mail-urile si conturile de pe retelele de socializare? Mai degraba ti-ai face un jurnal in care sa scrii in fiecare dimineata ce iti propui sa faci in ziua respectiva, dar si ce visuri si teluri ai in general. Astfel, iti vei incepe ziua orientat catre succes, nu in graba si macinat de fel de fel de griji si preocupari inutile.

 

Mediteaza

 

Studiile facute in domeniu in ultimii ani au dovedit ca meditatia are nenumarate beneficii. Aceasta practica ne ajuta sa fim mai pozitivi, mai productivi si mai linistiti din punct de vedere mental. Contrar a ceea ce suntem tentati sa credem, meditatia nu inseamna neaparat sa stam nemiscati pret de 30 de minute (ceea ce este totusi extrem de benefic si de laudat), ci poate fi eficienta si daca este practicata pret de 5-10 minute. Cu cat esti mai perseverent in  practica meditatiei, cu atat mai repede viata ta se va imbunatati.

 

Vizualizeaza ziua ce urmeaza

 

Imagineaza-ti drumul pe care il vei parcurge pana la serviciu, intalnirea cu colegii, modul in care iti vei indeplini atributiile precum si atitudinea pozitiva pe care o vei avea in timp ce faci toate aceste lucruri. Vizualizand la inceputul zilei modul in care se va desfasura ziua respectiva, vei avea o atitudine mult mai relaxata si vei fi mai increzator.

 

Bea un lichid cald

 

O bautura calda nu numai ca te hidrateaza dupa o noapte in care nu ai consumat lichide, insa .....

 

Citeste mai multe detalii pe doc.ro:

 

https://doc.ro/lifestyle/6-obiceiuri-matinale-care-iti-asigura-energie-pozitiva-toata-ziua