11 aprilie 2020

15 plante pe care trebuie să le ai în casă. Alungă energiile negative, aduc prosperitate și sănătate

Specialistii in feng shui si terapeutii spun ca starile noastre sunt dictate de plantele si animalele pe care le avem in jurul nostru.

În timp ce unele plante sunt adevarati vampiri energetici care ne adancesc depresiile, altele ne ajuta sa ne revenim in perioadele de traume psihice si fizice și ne dau o stare generala de bine.

 

Landia.ro vă prezintă azi 15 plante populare care alungă energiile negative, aduc prosperitate și sănătate:

 

1.Pachira Aquatica, arbustul prosperității

 

Se numeste Pachira Aquatica, supranumit arbustul banilor, deci planta prosperitatii. Are in spate cateva legende, una dintre ele avand legatura cu povestea lui Jack si a vrejului de fasole.

Se spune ca cine il are in casa sau in curte nu o sa mai aiba niciodata probleme cu banii. Cum legendele evolueaza, iar atunci cand este vorba de bani, imaginatia omului este fara limite, Pachira Aquatica a ajuns sa fie considerat arborele cu bani, scrie casa-gradina.ro.

Sursa foto: Pixabay.com

2. Begoniile ridică vibrația

 

Specialistii spun că begoniile sunt niste flori extraordinare de tinut in casa. Begonia este un donor absolut de energie si ridica vibratia in casa.

Este recomandata in casele in care oamenii au tendinta sa se certe mai mult sau nu au rabdare. Este planta care se zice ca iti da rabdare.

 

Sursa foto: Pixabay.com

3.Mușcata te scapă de durerile de cap

 

Muscata este o alta planta benefica de vedere energetic . Specialistii spun că daca stam 10-15 minute langa o muscata cu flori rosii sau albe ne va lua toata oboseala si nu ne va mai durea capul.

Sursa foto: Pixabay.com

4. Cactusul absoarbe undele electromagnetice

 

Absoarbe gazele nocive şi generează oxigen pur. De aceea, se recomandă să-l pui lângă televizor, fiindcă absoarbe undele electromagnetice.

Spre deosebire de celelalte plante, cactuşii produc oxigen noaptea şi elimină monoxid de carbon ziua, aşa că şi dormitorul e un loc bun pentru ei, potrivit doctorionline.ro.

 

 

5. Bonsai pentru materialiști

 

Arborii Bonsai sunt arbusti miniaturali, crescuti fortat in conditii impuse de om, in ghivece speciale.

Un bonsai este benefic in casele dominate de spiritul materialismului, pentru ca el are capacitatea de a abate gandurile de la lumea materiala spre lumea spirituala.

 

 

6. Violetele ne echilibreze stările emoționale

 

Nu suporta in casa energiile inferioare, pasiunile exagerate, scandalurile. Nu suporta nici atitudinea prea familiara fata de ele, deci nu are rost sa la mangaiati frunzele catifelate pentru ca se supara si se imbolnavesc.

Violetele pot sa ne echilibreze starile emotionale, in schimb se intristeaza ele.

 

Citeste continuarea articolului pe landia.ro:

 

https://www.landia.ro/plantele-pe-care-trebuie-sa-le-ai-casa-alunga-energiile-negative-aduc-prosperitate-si-sanatate/