Peelhy, start-up românesc de biotehnologie, dezvoltă, ca răspuns la actualul context epidemiologic, o bio-etichetă care va îmbunătăți igienizarea suprafeţei fructelor și legumelor cu coajă comestibilă.

 

Aflată în prezent în stadiul de dezvoltare de la prototip la „Minimum Viable Product”, inovaţia biotehnologică unică în lume le va oferi producătorilor și consumatorilor o soluție sigură și accesibilă prin care să obțină igienizarea fructelor și legumelor cu coajă comestibilă, îndepărtând microbii și ceara prin expunere la jet de apă, înainte de consum.

 

„Pandemia de COVID-19 a adus recomandări și reglementări sporite ȋn ceea ce privește igiena, pe toate planurile. Consumatorii sunt mult mai atenți la igienizarea produselor pe care le cumpără, cu atât mai mult dacă sunt comestibile, ȋn timp ce comercianții implementează diverse măsuri pentru a răspunde acestor cerințe suplimentare de salubritate.

 

Citeste mai multe detalii pe cunoastelumea.ro:

 

http://www.cunoastelumea.ro/inventia-romaneasca-prin-care-vei-sti-daca-fructele-si-legumele-sunt-bune-de-mancat/

 

Invenția românească prin care vei ști dacă fructele și legumele sunt bune de mâncat…

27 iulie 2020