Dacă până acum am întâlnit conopida folosită în numeroase reţete, de la smoothie-uri până la înlocuitor al orezului, de data aceasta şi broccoli şi-a găsit o nouă ”utilitate”. Mai exact, să ne îmbunătăţească dimineţile cu o cafea aromată.

 

Conceptul de cafea din broccoli a luat naştere în Australia, după ce locuitorii din Australia au căutat să diversifice produsele şi totodată să reducă risipa, mai ales că cercetările arată că majoritatea australienilor încă nu consumă necesarul zilnic recomandat de legume.

 

Astfel, opţiuni precum pudra de broccoli ajută la atingerea acestui aspect. Creatorii acestei băuturi au declarat pentru site-ul Science Alert că această băutură a primit numeroase recenzii.

 

Pentru a prepara cafeaua cu broccoli, legumele sunt uscate, apoi măcinate pentru a obţine o pudră fină, care mai apoi este adăugată în cafea....

 

Citeste continuarea pe csid.ro:

https://www.csid.ro/diet-sport/dieta-si-nutritie/cafea-cu-broccoli-cel-mai-nou-trend-19108578/

Cafea cu broccoli, cel mai nou trend

03 mai 2020