Eurovision 2017. Reprezentanții României cântă astăzi pentru un loc în finală

0
52

Ilinca Băcilă și Alex Florea, reprezentanții României la Eurovision 2017, cântă joi seara, în cea de-a doua semifinală a competiției cântecului european, pentru a obține un loc în finală, transmite Agerpres.

În semifinala de joi, cei doi artiști români vor interpreta „Yodel It!”, concurând alături de reprezentanți din 17 țări. Din cei 18 pretendenți la un loc în finală, doar 10 vor primi șansa de a cânta și sâmbătă, în show-ul în urma căruia va fi ales câștigătorul trofeului Eurovision 2017. Artiștii sunt selectați, în ponderi egale, de un juriu de specialitate și de public — care se exprimă prin televot.

Astfel, joi, publicul va vota pentru artistul preferat, când se va spune „Start Vot!”, la Kiev. Juriile de specialitate din țările participante deja au votat, miercuri, după spectacolul difuzat special pentru jurați din Centrul Internațional de Expoziții din capitala Ucrainei. Opțiunea specialiștilor rămâne secretă până joi seara, când vor fi anunțate rezultatele finale.

Citeste continuarea pe digi24.ro:

http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/eurovision-2017-reprezentantii-romaniei-canta-astazi-pentru-un-loc-in-finala-722036

LĂSAȚI UN MESAJ