NOR – Primul Sky Casual Restaurant din Romania situat la 136 metri inaltime

0
55

Municipiul Bucuresti intra in cercul select al metropolelor care se pot mandri cu restaurante pozitionate la inaltimi de peste 130 de metri.

La finalul unui proiect de amenajare care s-a intins pe 12 luni, compania Stadio Hospitality Concepts, impreuna cu SkyTower Building, inaugureaza restaurantul NOR, situat la etajul 36 al cladirii de birouri SkyTower, cea mai inalta constructie civila din Romania.

Restaurantul, cu o capacitate de peste 200 de locuri, ofera o vedere unica a orasului in care se disting toate cladirile impozante din peisajul Capitalei si, in zilele cu cer senin, chiar profilul muntilor Bucegi.

NOR se distinge printr-un decor compus exclusiv din solutii gandite si produse la comanda. Particularitatea spatiului i-a determinat pe designeri sa proiecteze un mix original in care niciun corp de mobilier nu depaseste 86 de centimetri inaltime, pentru a nu afecta campul vizual al clientilor.

Conceptul meniului completeaza experienta NOR cu 36 de retete inspirate din tot atatea zone de gust si bucatarii celebre. Din pozitia de reper turistic al Bucurestiului, NOR pune accent si pe bucataria locala si reinterpreteaza mai multe preparate celebre din Romania, scrie 9am.ro.

Citeste continuarea pe 9am.ro:

http://www.9am.ro/stiri/Social/305016/nor-primul-sky-casual-restaurant-din-romania-situat-la-136-metri-inaltime.html

LĂSAȚI UN MESAJ