Pericolul neştiut din cel mai gustos fruct! Cercetătorii avertizează: un banal grapefruit te poate ucide

Aparent, grapefruit-ul este un fruct miraculos, plin de vitamine şi extrem de eficient în dietele de slăbit. Totuşi, în anumite condiţii, acest banal fruct poate duce la complicaţii grave şi chiar moarte. Conform unor studii, în combinaţie cu anumite medicamente, deloc puţine la număr, grapefruitul acţionează ca o otravă.

Unul dintre cele mai populare citrice, grapefruitul este bogat în vitamina C şi extrem de eficient în dietele de slăbit. Nu este doar un fruct suculent şi gustos, ci şi unul extrem de nutritiv. Grapefruitul întăreşte sistemul imunitar, previne apariţia pietrelor la rinichi, curăţă ficatul, reduce colesterolul, accelerează metabolismul, astfel încît, combinat cu sportul, te poate ajuta să slăbeşte cel puţin un kilogram săptămânal.

Aşadar, pare că acest fruct este o binecuvântare pentru corpul uman. Atenţie, însă, acest fruct banal, sau sucul lui, pot cauza moartea, conform cercetărilor din ultimii ani.

Fructul de grapefruit poate deveni otrăvitor în combinaţie cu anumite medicamente.

Conform unor studii, sucul de grapefruit are efect toxic în combinatie cu aproape 90 de tipuri de pastile folosite pentru a trata bolile cardiovasculare, colesterolul sau chiar cancerul, notează Ştirile Pro Tv.

 

Citeste mai multe detalii pe jurnalulph.ro:

https://jurnalulph.ro/food/46990-pericolul-nestiut-din-cel-mai-gustos-fruct-cercetatorii-avertizeaza-un-banal-grapefruit-te-poate-ucide.html

 

 

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.