Inima Transilvaniei: ultimul peisaj medieval autentic al Europei, intr-un film spectaculos (Video)

Colinele Transilvaniei: Inima Transilvaniei, cel mai nou film de prezentare a eco-destinatiei Colinele Transilvaniei, o parte a Romaniei cu #experientepentrusuflet, a fost lansat oficial.

Filmul a fost realizat de fotograful de natura Mihai Moiceanu, care a surprins, cu ochi fin si atent, minunate franturi din ultimul peisaj medieval autentic din Europa.

Eco-destinatia “Colinele Transilvaniei” (Transylvanian Highlands) este la o aruncatura de bat de Sibiu, Brasov, Fagaras, Rupea, Sighisoara si Medias, desfasurandu-se in jurul vailor Hartibaciului (la vest), Tarnavei Mari (la nord) si a Oltului (la sud si est).

Lansarea filmului Colinele Transilvaniei: Inima Transilvaniei marcheaza finalul Saptamanilor ecoturistice ale Romaniei, o initiativa de promovare a sapte destinatii ecoturistice.

Timp de sapte saptamani la rand, publicul a avut posibilitatea sa admire filme minunate despre cele mai spectaculoase, frumoase, pline de farmec, eco-destinatii din tara: Tara Hategului – Retezat, Tinutul Zimbrului, Eco Maramures, Baile Tusnad si imprejurimile, Tara Dornelor, Padurea Craiului si, acum, Colinele Transilvaniei.

Vizionati pe YouTube, AICI

Citeste continuarea articolului si vezi foto pe www.ziare.com:

http://www.ziare.com/vacanta/agroturism/ecoturism-transilvania-medieval-video-1593699?utm_source=Digi24.ro-Cross&utm_medium=Inima+Transilvaniei:+ultimul+peisaj+medieval+autentic+al+Europei,+intr-un+film+spectaculos+(Video)&utm_campaign=Interpromo

 

 

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.