Consumul regulat de ardei iuţi poate reduce riscul de infarct sau atac cerebral

Un studiu demonstrează că persoanele care consumă regulat ardei iute prezintă un risc redus de atac de cord şi accident cerebral.

Un nou studiu desfăşurat în Italia a demonstrat că persoanele care consumă în mod regulat ardei iute prezintă un risc redus de boli de inimă şi accident cerebral, relatează CNN, citat de Mediafax.

Studiul a fost făcut pe 23.000 de persoane, ale căror obiceiuri alimentare au fost monitorizate pe o periodă de 8 ani. 

Cercetătorii au descoperit că persoanele care au consumat ardei iute de cel puţin 4 ori pe săptămână prezentau un risc cu 40% mai mic de a dezvolta boli de inima sau accident cerebral.

Citeste mai multe detalii pe descopera.ro:

https://www.descopera.ro/dnews/18677338-consumul-regulat-de-ardei-iuti-poate-reduce-riscul-de-infarct-sau-atac-cerebral

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.