Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci migdale în fiecare zi

Migdalele nu doar că sunt delicioase, dar sunt şi extrem de sănătoase.

Acestea conţin o mulţime de vitamine şi alte elemente de care avem nevoie pentru a fi frumoase şi sănătoase. BrightSide ne prezintă 7 schimbări pozitive care apar dacă mănânci migdale în fiecare zi:

Reducerea colesterolului

Migdalele se numără printre cele mai eficiente 5 alimente pentru reducerea colesterolului rău. Dacă deja este prea mare, creşte numărul de migdale consumate la 20-30 pe zi. Simptomele sunt petele albe pe pleoapele inferioare, durerile de picioare şi încărunţirea prematură a părului.

Părul sănătos

Migdalele conţin aproape toate vitaminele şi mineralele necesare pentru a stimula creşterea părului şi întărirea lui. Magneziul şi zincul stimulează creşterea, vitamina E îl face mai puternic, iar vitamina B dă luciu şi longevitate.

Prevenirea bolilor cardiace

Antioxidanţii, grăsimile mononesaturate, magneziul şi cuprul din migdale ajută inima li vasele de sânge. Pentru a preveni boala cardiacă ischemică şi alte afecţiuni cardiace, mănâncă migdalele cu coajă.

Prevenirea ridurilor

Migdalele conţin o cantitate mare de mangan care ajută la producerea colagenului, o proteină responsabilă de tonusul pielii.  Vitamina E, un antioxidant, ajută de asemenea la combaterea semnelor de îmbătrânire.

Floră bacteriană sănătoasă

Citeste continuarea pe jurnalulph.ro:

https://jurnalulph.ro/food/37658-ce-se-intampla-in-corpul-tau-daca-mananci-migdale-in-fiecare-zi.html

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.