Cum îți dai seama în magazin dacă pantofii cu toc sunt comozi sau nu. Cel mai simplu truc

Fiecare femeie s-a îndrăgostit cel puțin o data de o pereche de pantofi cu toc, iar apoi a regretat amarnic că i-a cumpărat. Asta deoarece, în magazin, majoritatea pantofilor par comozi și ușor de purtat, însă după câteva ore de mers pe jos încălțată cu ei chiar și câțiva pași devin o adevărata tortură!

Cum să alegi cei mai comozi pantofi

În funcţie de tipul de încălțări pe care vrei să le achiziționezi – fancy – de club, elegant – pentru serviciu, casual – pentru mers mult, sau de sport –, trebuie să mergi în magazin cu ciorapii sau şosetele pe care le porţi de obicei cu asemenea încălţăminte. Astfel, dacă, de exemplu, ai nevoie de pantofi de birou pentru sezonul rece, ia cu tine dresurile groase pe care le foloseşti în acea perioadă a anului, scrie revista Cosmopolitan.ro. 

Trucul util în cazul pantofilor cu toc

Dacă și tu îți dorești pantofi care să-ți dea o ținută cât mai elegantă, trebuie să știi că în acest caz tot ce ai de făcut este să măsori distanța dintre tocul pantofilor și talpa acestora.

Cu cât această distanță este mai mare, cu atât vei fi mai ferită de durerea de picioare, și îi vei putea purta fără griji ore întregi.

TRUC PANTOFIFoto: zkhiphani.co.za

Citeste mai multe detalii pe landia.ro:
https://www.landia.ro/cel-mai-simplu-truc-atunci-cand-vrei-sa-iti-cumperi-o-pereche-de-pantofi-cu-toc/

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.