5 filme de Revelion, perfecte pentru seara dintre ani

Trecerea în Noul An poate să însemne o mulțime de petreceri care nu se încheie decât dimineața sau seri liniștite care să te ajute să-ți încarci bateriile înainte de a intra în 2020. Dacă pentru tine cea de-a doua variantă sună mai bine, atunci ce spui de o seară plină de filme de Revelion cu care să te delectezi? Iată câteva variante!

New Year’s Eve

Așa cum o spune și numele, New Year’s Eve este un film cu și despre noaptea de Revelion. Pelicula prezintă mai multe persoane care trăiesc în New York și pentru care ziua de 31 decembrie aduce o mulțime de schimbări, de la cei care-și găsesc dragostea, la cei care speră la o a doua șansă, cei care se pregătesc pentru un nou început și cei care se pregătesc pentru… sfârșit. Această peliculă de Revelion se numără printre filmele care o să te inspire înainte să intri în noul an.

Din distribuție fac parte: Ashton Kutcher, Zac Efron, Robert De Biro, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Abigail Breslin, Jon Bon Jovi, Hilary Swank, Katherine Heigl, Sofia Vergara, Josh Duhamel, Seth Meyers, Alyssa Milano și Sarah Paulson.

200 Cigarettes

Anul Nou, New York și o mulțime de oameni tineri! Până acum sună totul ok, nu? Ei bine, pentru Ellie, Tom, Dave, Stephie și alții noaptea dintre ani nu decurge deloc așa cum s-au așteptat. Această comedie de Revelion sigur o să te facă să râzi.

În film joacă: Ben Affleck, Kate Hudson, Casey Affleck, Christina Ricci, Courtney Love și Paul Rudd.

Trading Places

Tu ce ai face dacă de mâine viața ta ar fi exact opusul a ceea ce a fost până acum? Asta află Louis Winthorpe III și Billy Ray Valentine. Primul este bogat, în timp ce al doilea trăiește pe străzile din Philadephia. Cei doi ajung să fie parte din pariul făcut de doi afaceriști, frații Mortimer și Randolph, care dețin firma la care lucrează Louis. Astfel, acesta se trezește acuzat de o infracțiune pe care nu a comis-o, iar locul său în companie este luat de Billy Ray. Într-un final cei doi îți dau seama că sunt manipulați de Mortimer și Randolph și decid să se răzbune.

În acest film de Revelion joacă: Eddie Murphy, Dan Aykroyd, Jammie Lee Curtis, Don Ameche și Ralph Bellamy.

Ghostbusters II

Vezi mai multe pe upfit.one:

https://upfit.one/ghid-fit-5-filme-de-revelion-perfecte-pentru-seara-dintre-ani

 

 

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.