Cea mai mare bancă din lume îşi deschide filială în România pe 16 decembrie

Bank of China, a patra cea mai mare instituţie bancară din lume, îşi va deschide oficial operaţiunile în România în data de 16 decembrie, când va lansa sucursala din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Lansarea vine cu ocazia împlinirii a 70 de ani de relaţii diplomatice între China şi România.

Directorul general al sucursalei locale Bank of China urmează să fie bancherul Guo Lixin.

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a anunţat cu ocazia aniversării a 70 de ani de relaţii bilaterale România – China că Bank of China îşi va începe operaţiunile din România în decembrie. ”Înfiinţarea pe teritoriul României de către Bank of China a unei sucursale, ce preconizează să desfăşoare operaţiuni din luna decembrie a acestui an, este rezultatul firesc al acestor evoluţii pozitive. Doresc să remarc prezenţa domnului Guo Lixin, director general al acestei sucursale, căruia îi urez succes în activitate”, a spus atunci Isărescu. În primăvară, Isărescu a făcut o vizită la Beijing unde s-a întâlnit inclusiv cu conducerea Bank of China.

Citeste mai multe detalii pe businessmagazin.ro:

https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cea-mai-mare-banca-din-lume-isi-deschide-filiala-in-romania-pe-16-decembrie-18656001

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.