Reţeaua socială care a depăşit Facebook, chiar dacă nu o foloseşti

Poţi să o clasifici liniştit ca o reţea socială pentru copii şi adolescenţi, dar în momentul în care a depăşit numărul de descărcări al Facebook, este imposibil de ignorat.

Deşi s-ar putea să fi auzit de TikTok, în funcţie de vârsta pe care o ai, este foarte probabil să nu o fi folosit niciodată. Nu ai instalat-o, iar singura ta interacţiune cu reţeaua socială este prin intermediul unor clipuri marcate cu filigram TikTok pe care le-ai văzut pe Instagram sau Facebook.

Partea uimitoare este însă că TikTok s-a bucurat de curând de 1,5 miliarde de descărcări, conform unui studiu publicat de SensorTower Analytics. Cu această cifră, aplicaţia reţelei sociale a intrat în top trei cele mai descărcate aplicaţii din secţiunea non-gaming pentru anul curent.

Creată de chinezi, această aplicaţie este fascinantă pentru foarte mulţi tineri şi, aproape prin surprindere, a devenit cea mai interesantă alternativă la Facebook. Mai mult decât atât, în topul celor mai populare aplicaţii din anul curent, a depăşit Facebook şi Instagram, chiar dacă este precedată de WhatsApp şi Messenger.

Citeste mai multe detalii pe jurnalulph.ro:

https://jurnalulph.ro/tech/46505-reteaua-sociala-care-a-depasit-facebook-chiar-daca-nu-o-folosesti.html

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.