Douăzeci de noi programe de studii în pregătire la UMFST Târgu Mureş, din anul universitar 2020-2021

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureş a anunţat, miercuri, că a demarat activităţile de organizare internă pentru înfiinţarea, în anul universitar 2020-2021, a 20 de noi programe de studii.

Potrivit UMFST, în anul universitar 2020-2021 se va înfiinţa Facultatea de Inginerie şi Tehnologia Informaţiei cu programe de licenţă pe Sisteme de producţie digitală, Energetică şi Tehnologii informatice, Informatică (în limba maghiară) şi cu programe de masterat în Inteligenţă artificială şi Bioinformatică.

De asemenea, la Facultatea de Ştiinţe şi Litere ”Petru Maior” vor fi programe de licenţă pe Limbi moderne aplicate (engleză, franceză, germană, italiană), Comunicare şi media emergente şi programe de masterat în Istorie şi turism cultural, Traduceri multimodale, Scriere şi compoziţie digitală.

La Facultatea de Economie şi Drept vor fi organizate programe de licenţă pe Management ID (învăţământ la distanţă, on line), Contabilitate şi Informatică de gestiune ID, Drept ID, Digital ….

Citeste continuarea articolului pe agerpres.ro:

https://www.agerpres.ro/educatie-stiinta/2019/11/20/douazeci-de-noi-programe-de-studii-in-pregatire-la-umfst-targu-mures-din-anul-universitar-2020-2021–406378

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.