Top 4 cele mai populare bestseller-uri din 2019 în România

Un clasament cu cele mai populare 4 bestseller-uri de pe elefant.ro ne arată ce preferințe au avut românii în materie de lectură în acest an.

Fie că vorbim de cărți romantice, biografii, beletristică sau cărți psihoterapie, clasamentul cu cele mai populare bestselleruri ne arată către ce tip de lectură se orientează oamenii de la noi din țară în anul 2019.

Am realizat și noi un clasament cu cele mai populare cărți de pe elefant.ro doar în 2019 și am fost surprinși de titlurile găsite.

Mark Manson – Arta subtilă a nepăsării

Acest bestseller s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume și este un ghid revoluționar și definitoriu pentru întreaga generație. Autorul încearcă să ne învețe că pentru a fi fericiți trebuie să renunțăm la a fi pozitivi mereu și să ne focusăm mai mult pe învingerea obstacolelor care apar pe parcurs. Manson încearcă să ne trezească la realitate pentru a putea duce o viață mai plină de satisfacții și mai ancorați în concret.

Alex Michaelides – Pacienta tăcută

O apariție poate surprinzătoare între cele mai populare cărți în România este „Pacienta tăcută”. Romanul e un thriller psihologic șocant despre un act de violență extrem al unei femei împotriva soțului ei dar și despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act.

Drepturile de ecranizare pentru acest roman au fost deja vândute unui producător ce a câștigat Oscaruri și al cărui nume urmează să fie anunțat în curând.

 

Citeste mai multe detalii pe greatnews.ro:

Top 4 cele mai populare bestseller-uri din 2019 în România

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.