Documentarul “România neîmblânzită”, narat de actorii Victor Rebengiuc şi Mark Strong, proiectat în Polonia – VIDEO

Documentarul “România neîmblânzită”, în regia lui Tom Barton-Humphreys, narat de actorii Victor Rebengiuc şi Mark Strong, va fi proiectat în cadrul Festivalului Culturii şi Călătoriilor “Ciekawi Świata” (“Curioşi de lume”) de la Białystok.

Documentarul spune povestea unei călătorii care începe pe crestele împădurite ale Carpaţilor, unde urşii, lupii şi râşii sălăşluiesc liberi, şi ajunge în apele agitate de vânt ale Deltei Dunării, locul din care pelicanii îşi iau zborul şi unde şerpii de apă înoată în adâncuri.

În inima Europei există o viaţă naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăţi.

Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supravieţuire.Iar România neîmblânzită dezvăluie toate aceste poveşti incredibile.

Filmările au durat 12 luni, din dorinţa de a reda toate cele patru anotimpuri, pe parcursul acestora fiind străbătuţi în total peste 80.000 de kilometri.

Vezi video pe cunoastelumea.ro:

http://www.cunoastelumea.ro/documentarul-romania-neimblanzita-narat-de-actorii-victor-rebengiuc-si-mark-strong-proiectat-in-polonia-video/

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.