UE ne obliga pe toti să ne schimbam buletinele! Când e data limită

Mare atenţie! Vei fi obligat să-ţi schimbi toate actele de identitate. S-a stabilit deja când e data limită. Decizie extrem de important care vizează milioane de oameni.

Uniunea Europeană a decis schimbarea tuturor cărţilor de identitate ale cetăţenilor. Totul se întâmplă pentru a preveni creşterea infracţionalităţii
Data limită este 2021 este data limită. Până atunci, se vor schimba toate buletinele la nivelul UE, iar cele noi vor include mai multe elemente de securitate. Inclusiv cipul obligatoriu, pe care mulţi români l-au contestat, cu ani în urmă, când se vehiculase acest proiect.

Pe lângă fotografia titularului, noile buletine (cărţi de identitate) vor conţine şi un cip cu două amprente digitale. Atenţie, dacă actuala CI nu expiră până în 2021, nu este nevoie să fie schimbată, căci are valabilitate 10 ani de la data emiterii!

Într-un răspuns al Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date (DEPABD) se anunţă că punerea în circulaţie a cărţii electronice de identitate trebuia să aibe loc în luna iulie a acestui an, dar din varii motive a fost amânată.

„Până în prezent nu a fost stabilită data pentru emiterea primei cărţi electronice de identitate şi nici preţul acesteia.

Citeste mai multe detalii pe jurnalulph.ro:

https://jurnalulph.ro/national/46231-ue-ne-obliga-pe-toti-sa-ne-schimbam-buletinele-cand-e-data-limita.html

 

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.