Scapă de mucegai pentru totdeauna! Soluția BIO, ușor de preparat

Mucegaiul din locuință, pe lângă faptul că este o problemă extrem de supărătoare, se poate transforma și într-o problemă de sănătate pentru membrii familiei tale. Asta deoarece mucegaiul este, de fapt, o ciupercă ce se dezvoltă și se răspândește în locurile întunecoase din casa ta, acolo unde umiditatea este destul de mare.

Alergiile, afecţiunile respiratorii, astmul, durerile de cap şi chiar depresia sunt doar câteva din afecțiunile care pot fi cauzate de mucegaiul care se dezvoltă în locuințe. Prezenţa sporilor de mucegai și contactul cu aceștia pot cauza iritaţii și diferite reacţiile alergice, iar unele mucegaiuri eliberează toxine care pot afecta grav sistemul nervos. Expunerea prelungită la acest tip de ciupercă poate duce la tulburări neurocognitive, probleme de vedere şi boli gastrointestinale ori renale sau pot cauza chiar și probleme articulare şi musculare.

În cazul în care vreți să scăpați definitiv de mucegai, însă nu vreți să o faceți prin intermediul produselor chimice, avem pentru dumneavoastră o soluție mai simplă, naturală și extrem de eficientă în lupta cu acest musafir nepoftit din casa dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să respectați rețeta și pașii de mai jos.

Ingrediente rețetă naturală anti-mucegai:

  • oțet de mere – 100 de ml
  • apă – 100 de ml
  • apă oxigenată – 10 ml
  • bicarbonat – două linguri
  • lămâie-  veți utilize doar zeama

Cum se prepară soluția naturală anti-mucegai:

Citeste continuarea pe landia.ro:

Scapă de mucegai pentru totdeauna! Soluția BIO naturală, fără chimicale, ușor de preparat

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.