5 destinații turistice de yoga unde o să te regăsești

Ai nevoie de o pauză de la agitația cotidiană? Te-ai săturat de claxoane și ore petrecute în trafic? Ai nevoie de o vacanță? Te înțelegem perfect! De aceea îți spunem că ai nevoie de puțin “me time”, astfel încât să-ți reîncarci bateriile și să scapi de stres. Ți-am pregătit o listă cu destinații turistice de yoga, unde corpul, mintea și sufletul tău o să se destindă.

Silver Island Yoga, Grecia

Una dintre cele mai populare destinații turistice din lume pentru vacanțe yoga este resortul Silver Island Yoga, din Pteleos, Grecia. Cei care vin aici au parte de mai multe sesiuni de yoga pe zi, susținute de adevărați cunoscători.

Șederea aici nu înseamnă doar o pauză pentru minte, ci și momentul excelent pentru a-ți îngriji organismul. Astfel, la Silver Island Yoga se servesc doar mâncăruri dintr-un meniu vegetarian. Cei care vin aici sunt sfătuiți să nu-și aducă laptopuri sau alte gadgeturi de acest tip pentru că politica resortului este una… fără internet. Este recomandat însă să-ți iei la tine cărți, costumul de baie și un jurnal.

Huzur Vadisi, Turcia

Huzur Vadisi este cel mai vechi resort de yoga din Turcia. Funcționează din 1993, iar de-a lungul anilor a deveni una dintre principalele destinații pentru vacanțe yoga. Cei care vin aici au parte de un decor natural spectaculos, zona fiind plină de măslini și leandri.

Filosofia de la Huzur Vadisi este că lucrurile mici și simple sunt cele mai frumoase, iar locurile de cazare sunt gândite în acest fel. Atmosfera minunată de aici este completată de ședințele de yoga, mâncarea excelentă și posibilitatea de a te relaxa în liniște.

vacanta yoga

Fotografie preluată de pe huzurvadisi.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Nihi Sumba Island, Indonezia

Indonezia este locul perfect pentru cei care vor să evadeze din cotidian și să se bucure din plin de natură. De asemenea, acesta este locul perfect și pentru cei care vor să se relaxeze – mind, body and soul. Astfel, nu este de mirare că Nihi Sumba Island, din Indonezia, este una dintre cele mai populare destinații pentru yoga din întreaga lume.

Citeste continuarea pe upfit.one:

https://upfit.one/ghid-fit-5-destinatii-turistice-de-yoga-unde-o-sa-te-regasesti

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.