De ce nu mai comunicam cu partenerul?

Comunicarea in cuplu este cea mai importanta, chiar mai importanta decat sexul pentru a mentine relatia sanatoasa. Relatia in care comunicarea dispare este o relatie fara viitor, cu probleme care trebuiesc rezolvate. Afla care sunt motivele care te distanteaza de partener, cum le poti evita si daca este vina cuiva anume.

Certuri. Un motiv pentru care cele mai multe cupluri aleg sa nu isi mai vorbeasca este faptul ca pot provoca o cearta din orice. Certurile din cuplu pot fi foarte stresante pentru parteneri, mai ales daca nu rezolva nimic prin discutia pe care o poarta. Devin frustrati si incep sa creada ca partenerul nu ii mai intelege, cauzand asftel o ruptura in relatie. Incearca sa vorbesti cat mai calm cu partenerul si sa ii asculti problemele. Astfel veti gasi rezolvarea probemei si nu veti avea dificultati in comunicare.

Oboseala. Oboseala acumulata pe parcursul zilei poate fi un factor important in comunicarea in cuplu. Daca sunt foarte obositi partenerii vor dori sa ajunga acasa pentru a se odihni si nu pentru alte activitati de cuplu precum gatitul sau iesitul in oras cu prietenii. Daca sunteti prea obositi lasati-va timp sa va odihniti. Cu cat sunteti mai odihniti cu atat va veti bucura de prezenta partenerului.

Distanta. Unele relatii sunt la distanta, iar partenerii locuiesc in orase diferite pentru o perioada de timp. Intalnirile sunt in acest caz mai rare, iar singura modalitate de comunicare este telefonul….

Citeste continuarea articolului pe reginele.ro:

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.