Michelin România angajează 400 de specialişti

Subsidiara din România a grupului francez Michelin a anunţat, joi, că va angaja anul acesta 400 de specialişti şi operatori, atât în Bucureşti, cât şi în cele trei fabrici pe care compania le deţine în Floreşti, Prahova, şi Zalău, Sălaj.

Compania participă în această perioadă la nouă dintre cele mai importante târguri de joburi, care se desfăşoară în Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşti sau Chişinău.

”Următorul târg la care compania va fi prezentă este Angajatori de Top 2019 care se va desfăşura weekendul acesta, între 5-6 aprilie 2019, la Bucureşti, unde vor fi promovate atȃt poziţiile disponibile din centrul de servicii, ȋn domeniile finanţe, logistică, achiziţii sau resurse umane, cȃt şi cele din departamentele tehnice: inginer proces, manager producţie, inginer automatist sau inginer calitate. Cu această ocazie, vor fi lansate 60 de poziţii de internship”, se arată în comunicat.

Regional HR director Central Europe Michelin, Gabriela Alexandru, consideră că participarea în cadrul acestor târguri este o ocazie pentru a cunoaşte candidaţi talentaţi.

Citeste mai multe detalii pe jurnalulph.ro:

https://jurnalulph.ro/business/44417-michelin-romania-angajeaza-400-de-specialisti-inclusiv-in-prahova.html

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.