După trei decenii, televizorul DIAMANT revine pe piață

ActiveNews.ro: Generații întregi  l-au avut în casă, iar unii îl mai păstrează și azi ca piesă de muzeu. Celebrul televizor utilizat înainte de anii `90 va ajunge din nou în casele românilor.

La trei decenii de când nu se mai comercializează, televizorul DIAMANT revine pe piață. Acesta este relansat sub umbrela HORIZON, brandul companiei Network One Distribution (NOD), scrie bugetul.ro

Fabricat de Întreprinderea Electronica din București, începând cu 1961, televizorul DIAMANT era nelipsit din casele românilor în perioada comunistă. Televizorul generației cu cheia la gât era alb-negru, cu tub catodic, mare cât o ladă de zestre și costa cam cât trei salarii medii, cu posibilitatea de a fi plătit în rate. A fost pentru mulți dintre români primul televizor la care s-au uitat vreodată.

Compania a decis relansarea DIAMANT și adoptarea acestuia ca brand conex HORIZON. Noua linie de televizoare DIAMANT (powered by HORIZON) reinventează modelul prăfuit și vechi de acum mai bine de 30 de ani, altădată atât de apreciat.

Înregistrarea mărcii la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) s-a finalizat în anul 2018, iar primele modele DIAMANT și-au făcut deja loc în piață încă de la sfârșitul lunii martie 2019. Televizoarele sunt asamblate în UE, Turcia și Republica Populară Chineză și vin cu un design actualizat, la curent cu tendințele și cu nevoile consumatorilor. Noile modele disponibile au diagonale între 22” și 43” și rezoluții HD, respectiv Full HD.

Citeste continuarea articolului pe cunoastelumea.ro:

http://www.cunoastelumea.ro/renaste-un-brand-istoric-romanesc-dupa-trei-decenii-televizorul-diamant-revine-pe-piata/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.