Apa Oxigenată și ceea ce nu știai încă despre ea. 24 de motive pentru care trebuie să o ai în casă

Poate că nu ai Apă Oxigenată în casă dar trebuie să remediezi acest neajuns cât de repede. Amestecul de apă şi oxigen este un excelent agent germicid care poate fi folosit cu succes la o mulţime de lucruri.

Apa Oxigenata poate fi folosită ca dezinfectant sau pentru a steriliza escoriaţii sau tăieturi sau chiar obiecte mai delicate. Poate fi însă folosită cu succes şi pentru deschiderea nuanţei părului sau pentru albirea dinţilor sau a rosturilor din baie.

Deşi pare incredibil, Apa Oxigenata are zeci de întrebuinţări mai puţin obişnuite de care probabil că habar nu aveai.

Potrivit healthyfoodhouse.com, sunt cel puţin 30 de motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui să avem în permanenţă la îndemână Apă Oxigenata.

1.Dezinfectează micile tăieturi

Apa oxigenata este un antiseptic natural si este frecvent folosita pentru prevenirea infectiilor in cazul micilor taieturi.

2.Decolorează părul

Apa oxigenata este nemaipomenita daca vreti sa va mai deschideti putin culoarea parului.

3.Poţi face şuviţe în păr

Daca vreti sa obtineti acea culoare de vara, deschisa precum lumina soarelui, este de ajuns sa va pulverizati apa oxigenata pe parul umed. Lasati sa actioneze 10-15 minute si apoi clatiti.

apa oxigenata
Foto: healthyfoodhouse.com

4.Albeşte dinţii

Amestecati bicarbonat de sodiu cu apa oxigenata pentru a va prepara o pasta de dinti numai buna pentru albirea dintilor.

5.Apă de gură dezinfectantă

O cana de apa oxigenata este nemaipomenita pentru a va clati gura. In plus, dintii va vor deveni mai albi si va ucide microorganismele raspunzatoare pentru o respiratie urat mirositoare.

6.Antiseptic pentru periuţa de dinţi

Spalati-va periuta de dinti cu apa oxigenata pentru a elimina bacteriile si alte microorganisme care se pun, de obicei, pe periuta de dinti.

periute de dinti

7.Albeşte unghiile

Apa oxigenata va poate ajuta sa va albiti unghiile, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inmuiati unghiile intr-un mic bol cu apa oxigenata.

8.Tratament pentru acnee

Apa oxigenata curata foarte bine tenul si ucide bacteria care provoaca acneea.

9.Vindecă furunculii

Pentru vindecarea furunculilor trebuie sa combinati jumatate de sticla de apa oxigenata cu apa calda si sa va inmuiati zona cu furunculi in aceasta. Apa calduta si apa oxigenata trebuie sa fie in cantitati egale. Este nemaipomenita pentru hidratarea picioarelor si pentru inmuierea bataturilor.

10.Bună pentru toaletarea urechilor

Citeste continuarea pe landia.ro:

Apa Oxigenată și ceea ce nu știai încă despre ea. 24 de motive pentru care trebuie să o ai în casă

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.