Secretele frumuseţii. Murăturile, alimentul-minune care le menține tinere pe coreence

Unul dintre secretele frumuseţii este mai accesibil decât credeaţi. Nu este vreo poţiune magică, ci un fel de mâncare pe care orice româncă îl are în bucătărie: murăturile.

Un studiu recent al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că sud-coreencele conduc în topul longevităţii. De ce? Cercetătorii susţin că alimentul care face minuni şi le menţine veșnic tinere este „kimchi”, un fel de mâncare bazat pe legume fermentate, adică… murături. În plus, sud-coreencele beneficiază de tehnici de cosmetică facială de ultimă generaţie. Un trend în ascensiune în întreaga lume şi, mai nou, şi în România.

Nu știm cât de familiarizați sunteți cu termenul K-Beauty, dar se pare ca în 2019 cosmeticele coreene fac legea în industria frumuseții. Brandurile de aici au luat cu asalt lumea întreagă, iar dacă ne gândim la cât de vestite sunt femeile din Coreea pentru tenul lor impecabil, nu ne mai miră că în mai toate magazinele dedicate îngrijirii faciale și corporale a crescut cererea pentru astfel de produse.

George Man, owner agenţie de PR specializată în lifestyle: Sunt foarte tehnologizaţi, inovează foarte mult, au o cercetare foarte, foarte bună şi dezvoltă produse foarte bune şi calitative care prind foarte bine în zona Europei şi a Americii. Ei sunt cunoscuţi pentru un ten bine îngrijit şi evident că produsele pentru un tip de ten coreean sunt foarte calitative şi foarte bune.

Citeste mai multe detalii pe digi24.ro:

https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/moda/secretele-frumusetii-muraturile-alimentul-minune-care-le-mentine-tinere-pe-coreence-1092810

 

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.