Compania de producţie a actriţei Whoopi Goldberg a achiziţionat formatul unei emisiuni TV din România

Actriţa Whoopi Goldberg va adapta pentru piaţa de televiziune americană, prin intermediul companiei sale de producţie, o emisiune-concurs românească, difuzată de TVR 2 şi intitulată “Câştigă România”, informează site-ul deadline.com, citat de Agerpres.

Compania renumitei actriţe americane, One Hoe Productions, s-a asociat cu 44 Blue Productions pentru a produce un remake american – sub titlul “Win Your Country!” – al emisiunii româneşti. Coordonatorul noului show TV va fi producătorul Noah Bonnett.

Emisiunea, realizată într-un studio de televiziune, este un concurs de cunoştinţe generale în care participanţii au şansa de a câştiga premii importante dacă dovedesc că îşi cunosc cu adevărat ţara în care trăiesc. În acest show TV, produs iniţial de Zucchero Media pentru TVR 2, participanţii concurează în trei runde, luptându-se pentru fiecare judeţ, regiune sau oraş. Fiecare concurent începe cu un teritoriu pe care îl alege singur şi trebuie “să cucerească” regiunile învecinate răspunzând corect la o serie de întrebări despre chestiuni specifice zonei respective. Abia după aceea concurenţii pot să treacă la nivelul următor, unde are loc un fel de joc de-a şoarecele şi pisica, iar concurenţii rămaşi în competiţie încearcă să ajungă primii în teritoriile celorlalţi. În runda finală, un singur concurent încearcă să câştige premiul cel mare.

Emisiunea “Câştigă România” a avut peste 200 de episoade difuzate în România şi formatul său a fost vândut în Statele Unite de Small World ITF, o companie care a colaborat deja cu posturile americane NBC şi ABC pentru a produce alte emisiuni-concurs foarte populare. Show-ul românesc este deja în etapa de dezvoltare în Canada şi a fost rezervat şi în Franţa.

Citeste mai multe detalii pe cunoastelumea.ro:

http://www.cunoastelumea.ro/compania-de-productie-a-actritei-whoopi-goldberg-a-achizitionat-formatul-unei-emisiuni-tv-din-romania/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.