DELTA DUNĂRII, noua destinaţie de vacanţă a românilor de Sărbători

O noutate la Târgul de Turism, dar şi în preferinţele turiştilor, este Delta Dunării pentru sărbătorile de iarnă, îndeosebi pentru Revelion. Peste 100 de expozanţi participă în această perioadă la Târgul de Turism.

„Principala destinaţie a românilor, de Sărbători, rămâne în continuare România. O noutate spectaculoasă este Delta Dunării în perioada sărbătorilor de iarnă. Lumea începe să descopere farmecul unor destinaţii care nu au legătură cu soarele şi cu 40 de grade Celsius, iar Delta este minunată, este o feerie în acestă perioadă, şi o recomand cu toată căldura. În plus, se ajunge mai repede decât pe Valea Prahovei. Weekendul trecut am făcut 5 ore până în Poiana Braşov, din Bucureşti, iar până în Deltă faci trei ore şi jumătate, apoi urci pe barcă”, a declarat, pentru Mediafax, Dragoş Anastasiu, vicepreşedintele ANAT.

Potrivit lui Anastasiu, accesul cu barca în Deltă este posibil în luna decembrie, pentru că Dunărea nu îngheaţă în această perioadă, ci la mijlocul lui ianuarie, doar odată la 7 ani. În rest, printre alte destinaţii din România se caută foarte mult „România clasică”, precum Maramureş şi Bucovina, mai spune reprezentantul ANAT.

„Pe de altă parte, cresc destinaţiile exotice pentru Sărbători, lumea merge în Dubai, Punta Cana şi chiar Tenerife.

Mai multe detalii pe gandul.info:

https://www.gandul.info/magazin/cat-costa-sa-petreci-craciunul-in-delta-dunarii-17665083

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.