UPfit Book Club: cele mai așteptate cărți din această iarnă

Sezonul rece este perioada perfectă să ne cuibărim pe canapea, cu o cană de ceai sau ciocolată caldă și să ne bucurăm de o carte bună.

Tocmai din această cauză (credem noi), în această perioadă se lansează o mulțime de cărți interesante, unele de la autorii noștri preferați și altele de la romancieri pe care i-am descoperit cu plăcere. Dacă ești în căutare de titluri noi pentru biblioteca ta, iată câteva dintre cele mai așteptate cărți din acest sezon.

Nine Perfect Strangers – Liane Moriarty

După succesul nebun înregistrat de Big Little Lies (Marile minciuni nevinovate), precum și de ecranizarea HBO a romanului, Liane Moriarty ne surprinde cu un nou volum la fel de fascinant. Nine Perfect Strangers spune povestea a nouă străini care se întâlnesc într-o stațiune izolată. Aceștia trebuie să petreacă 10 zile împreună și niciunul dintre ei nu își poate imagina cât de complicat poate fi acest lucru. Noul roman al lui Liane Moriarty a fost lansat în septembrie, deocamdată fiind disponibilă doar varianta în limba engleză.

Nine Perfect Strangers - Liane Moriarty

Becoming – Michelle Obama

Cea mai nouă carte scrisă de fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii Michelle Obama are lansarea în noiembrie. Becoming este o autobiografie a lui Obama, dar și o invitație pentru cititor să descopere povestea ei fascinantă, de la copilăria petrecută în sudul orașului Chicago, până la anii petrecuți în cea mai faimoasă casă din lume. Becoming este tradus și în limba română sub titlul Povestea Mea, la editura Litera.

michelle obama

The Witch Elm – Tana French

Fanii lui Tana French vor fi încântați să afle că scriitoarea americană a lansat un nou roman plin de suspans. The Witch Elm spune povestea lui Toby, un tânăr lipsit de probleme, care, într-o seară, surprinde doi hoți în propriul apartament, care îl bat până la un pas de moarte. Încercând să-și revină după bătaia primită, Toby se refugiază la casa familiei sale pentru a avea grijă de unchiul său Hugo, care este pe moarte.

Atunci când un craniu este descoperit în trunchiul unui copac din grădină și pe măsură ce detectivii care investighează cazul sunt din ce în ce mai amenințători, Toby este forțat să realizeze că trecutul său nu este tocmai lipsit de griji. The Witch Elm a fost lansat în octombrie, deocamdată fiind disponibilă doar varianta în limba engleză.

The Witch Elm - Tana French

Fotografie preluată de pe books.katalay.net. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Așteptând o altă omenire – Gabriel Liiceanu

Și faimosul scriitor român Gabriel Liiceanu ne surprinde cu un nou volum în acest sfârșit de an. Așteptând sau nu ceva mai înalt decât noi, s-ar cuveni deocamdată să ne punem această întrebare: cum ar fi bine să trăim ca ”buni muritori“? Este o datorie de onoare, dacă tot am fost dotați cu rațiune, să încercăm să înțelegem ce trăim. De la aceste gânduri a plecat Gabriel Liiceanu când a scris Așteptând o altă omenire, volum apărut la editura Humanitas și lansat în 17 noiembrie la Târgul de Carte Gaudeamus.

What If It’s Us – Becky Albertalli și Adam Silvera

Fă cunoștință cu Ben și Arthur. Ben este un visător dezamăgit de viață care încearcă să-i trimită fostului său iubit o cutie cu lucrurile pe care acestea la uitat. Arthur tocmai a ajuns în New York și încearcă să-și găsească locul. După o întâlnire cât se poate de frumoasă la un oficiu poștal, cei doi pierd legătura, dar ajung să se regăsească. Deși la început pare că sunt sortiți să fie împreună, după mai multe întâlniri dezastroase, Arthur și Ben trebuie să decidă dacă vor să mai dea universului o șansă sau ar fi mai bine să își vadă fiecare de drumul lui.

Dacă îți plac cărțile de dragoste din categoria Young Adults, cu siguranță te vei îndrăgosti și de acest roman fermecător. Versiunea în limba engleză a romanului What If It’s Us a fost lansată în octombrie, versiunea în limba română nefiind deocamdată anunțată.

What if its us

Every Breath – Nicholas Sparks

Vezi continuarea pe upfit.one:

https://upfit.one/ghid-fit-upfit-book-club-cele-mai-asteptate-carti-din-aceasta-iarna

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.