14 filme de toamnă ca să te îndrăgostești de acest anotimp

Toamna este timpul perfect să te cuibărești pe canapea într-un adevărat cocon de pături și perne și să te bucuri de filme bune.

De aceea ți-am pregătit o listă cu filme de văzut toamna, care te vor face să nu te mai saturi de acest anotimp.

Fantastic Mr. Fox

Domnul Fox este o vulpe ageră, îndrăgită de toată lumea. După o perioadă lungă în care nu a cedat instinctelor sale animale, Mr. Fox fură de la o fermă din apropiere. Acest lucru îi pune în pericol căsătoria, dar și prietenii, mai ales atunci când Boggis, Bunce și Bean, trei fermieri afurisiți, vor să-i facă probleme. Astfel, Mr. Fox și celelalte animale trebuie să găsească o variantă pentru a fi în siguranță. Simpatica animație, care are minunate culori de toamnă, are parte de o distribuție de zile mari.

Pentru acest desen și-au împrumutat vocile: George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray, Willem Dafoe și Owen Wilson.

Fantastic Mr. Fox

Fotografie preluată de pe mubi.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Far from Heaven

Pe lista de filme de toamna trebuie să adaugi și pelicula dramatică Far from Heaven. Cathy trăiește o viață perfectă în anii 50, ea însăși fiind o soție și o mamă și o soție perfectă. Totul se schimbă într-o zi, atunci când își surprinde soțul sărutând pe altcineva. Cathy vede cum viața pe care și-a clădit-o se destramă și își găsește alinare într-o prietenie neașteptată, pe care o leagă cu grădinarul familie, Raymond, un bărbat de culoare.

Din distribuție fac parte: Julianne Moore, Dennis Quaid, Dennis Haysbert, Patricia Clarkson, Viola Davis și James Rebhorn.

Far from Heaven

Fotografie preluată de pe bfi.org.uk. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Election

Toamna înseamnă, inevitabil, și începutul unui nou an școlar. Așa că îți propunem și un film cu liceeni, mai puțin obișnuit. Tracy Flick candidează fără oponent la președinția consiliului elevilor, însă profesorul de Civică, Jim, are alte planuri. Pentru că vrea alegeri democrate și pentru că… nu o suportă pe Tracy, acesta convinge încă un elev să candideze. Rezultatul? Un adevărat haos.

În rolurile principale joacă: Matthew Broderick și Reese Witherspoon.

Fotografie preluată de pe thatwasabitmental.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

When Harry Met Sally

Dacă ești în căutare de filme romantice de toamnă, atunci trebuie neapărat să vezi When Harry Met Sally. După ce s-au cunoscut când au plecat de la facultate, Harry și Sally nu numai că nu s-au plăcut, dar nici nu au avut în plan să se mai vadă vreodată. Asta până când se întâlnesc din nou, din întâmplare. De data aceasta cei doi leagă o prietenie strânsă însă inevitabil apare întrebarea: se poate ca o femeie și un bărbat să aibă o prietenie atât de apropiată fără să dorească mai mult?

În rolurile principale joacă: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher și Bruno Kirby.

when harry met sally

Fotografie preluată de pe hellogiggles.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

You’ve Got Mail

Pe lista ta de filme romantice de toamnă trebuie neapărat să apară și You Got Mail. În centrul atenției se află Kathleen Kelly și Joe Fox. Ambii sunt proprietarii unor librării, însă, în timp ce Kathleen are un mic magazin plin de șarm, Joe se ocupe de un lanț de magazine răspândite print tot New York-ul. Cei doi se cunosc la o petrecere și se displac, mai ales că cea mai nouă librărie a lui Joe e la doar la o aruncătură de băț față de cea a lui Kathleen. Între ei începe un adevărat război, fiecare dintre ei găsind consolarea în prieteni virtuali. Ce nu-și dau seama este că, de fapt, schimbă email-uri unul cu celălalt.

Din distribuție fac parte: Tom Hanks, Meg Ryan, Parker Posey, Jean Stapleton, Dave Chappelle, Steve Zahn și Greg Kinnear.

you've got mail

Fotografie preluată de pe bustle.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Stepmom

Dacă vrei să vezi filme de toamnă de care să te îndrăgostești atunci trebuie să te uiți și la Stepmom. La trei ani după ce divorțează de Jackie, Luke Herrison este pregătit să facă următorul pas în relația cu mult mai tânăra sa iubită, Kelly. Atât fosta soție, cât și copiii lui Luke nu o acceptă pe Kelly, indiferent de cât se străduiește aceasta. Lucrurile să schimbă însă când Jackie privește o veste îngrozitoare.

În rolurile principale joacă: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris și Jena Malone.

stepmom

Fotografie preluată de pe picquery.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Practical Magic

Practical Magic trebuie neapărat să se regăsească pe lista ta de filme de văzut toamna, mai ales că o să te pregătească pentru… Halloween. Sally și Gillian Owens sunt două surori care s-au născut într-o familie cu puteri magice. De-a lungul anilor au încercat să stea cât mai departe de poțiuni și vrăjitorii însă lucrurile se schimbă radical atunci când iubitul agresiv al lui Gillian, Jimmy, moare subit. Cele două surori se apucă să învețe magie, iar polițistul Garty Hallet e mereu cu ochii pe ele, încercând să afle ce s-a întâmplat cu Jimmy.

În filmul puteți să-i vedeți pe: Sandra Bullock, Nicole Kidman, Dianne Wiest, Stockard Channing și Aidan Quinn.

Vezi continuarea pe upfit.one:

https://upfit.one/ghid-fit-14-filme-de-toamna-ca-sa-te-indragostesti-de-acest-anotimp_2926

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.