Ce opţiuni există pentru a înlocui Facebook

În urmă scandalului Cambridge Analytica, mulţi utilizatori au ales să îşi şteargă contul de Facebook, după ce şi-au pierdut încrederea în reţea.

Cu toate acestea, în ziua de astăzi, ceva trebuie să înlocuiască reţeaua de socializare pentru a ţine lumea conectată, iar Instagram şi Whatsapp nu sunt o opţiune, pentru că ambele sunt deţinute de Facebook, deci pot avea aceleaşi probleme de securitate. Încet, încet, alte aplicaţii au inceput să crească în urma scandalului Cambridge Analytica.

Ello şi Diaspora au fost numite de mulţi că exterminatori ai Facebookului, cu opţiuni mult mai bune şi un design mai plăcut, însă aceste reţele au o mare problemă: nu sunt destul de cunoscute, iar dacă prietenii şi familia nu le folosesc, ce rost ar avea să ai un cont?

Unul dintre cei mai posibili înlocuitori ai Facebook-ului este Vero, care a apărut în vara lui 2015 şi a început să aibă un succes uriaş vara trecută, când aplicaţia a început să fie descărcată în toate colţurile lumii. Vero este o aplicaţie de poze şi video, similară cu Facebook-ul, fără reclame şi un design mult mai curat. Momentan aplicaţia este gratis, însă fondatorii iau în calcul o posibilă mică plată lunară….

Citeste continuarea articolului pe jurnalulph.ro:

https://jurnalulph.ro/tech/40922-ce-optiuni-exista-pentru-a-inlocui-facebook.html

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.