Povestea unei românce puternice. Elena Andrieș a câștigat trei medalii de aur într-o singură zi

O tânără de 23 din România a fost vedeta primei zile de concurs a Campionatelor Europene de Haltere care au loc la Complexul Olimpic de la Izvorani, lângă București.
 Elena Andrieș a cucerit trei medalii de aur la competiția continentală, dominând clar categoria 48 de kilograme.

Românca a ridicat 79 de kilograme la smuls, 100 la aruncat, și s-a impus și la total, cu 179 de kilograme. Podiumul a fost completat de de franțuzoaica Anais Michel care adunat 174 kg (78 kg și 96 kg) și de bulgăroaica Daniela Pandova cu 165 kg (71 kg și 94 kg).

Tânăra halterofilă evoluează la CSU Galați și este la prima mare performanță din carieră. Ea a mai cucerit, în urmă cu un an, la Split, în Croația, doua medalii de bronz la Europene.

 ”Eu sunt mândră de ceea ce fac şi sper ca lumea să mă vadă şi să fie mulțumită de ceea ce am făcut eu. Am muncit foarte mult şi am trecut prin multe, dar vreau să le mulțumesc antrenorilor mei care mi-au fost alături în acest timp şi m-au înțeles. Tot timpul m-au sprijinit. Am fost o perioadă accidentată, dar mi-am revenit. Nu am fost sigură de medaliile de aur, am fost sigură doar de medalii dar nu știam ce culoare o să aibă”, a spus pentru Elena Andrieș pentru Agerpres.
Mai multe detalii pe greatnews.ro:
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.