Trenul de ciocolată. Cea mai lungă structură realizată în întregime din ciocolată măsoare 33,6 metri

Un tren cu o lungime de 33,6 metri, realizat în întregime din ciocolată, a fost expus în cadrul unui festival beldgan de ciocolată desfășurat în orașul Bruge.

Construit din 1.285 kg din cea mai fină ciocolată neagă și având circa 6,5 milioane de calorii, modelul pe care îl puteți vedea mai jos a fost creat de ciocolatierul Andrew Farrugia din Malta. Modelul a intrat în „Cartea Recordurilor Guinness” pentru cea mai lungă structură realizată în întregime din ciocolată. Farrugia a construit anterior un tren mai mic, de 12 metri, pentru un eveniment din Malta, iar în urma recenziilor foarte călduroase s-a gândit să facă unul și mai mare și detaliat. Pentru a realiza trenul, ciocolatierul a avut nevoie de 784 de ore. Modelul pe care l-a realizat are trei părți: locomotivă, vagoane pentru pasageri și vagoane destinate transportului de marfă.

Cu trei zile înainte de eveniment, Farrugia a transportat trenul de ciocolată cu un camion, în 25 de cutii de lemn, din Malta în Belgia. A declarat că trenul a suferit pagube considerabile în timpul călătoriei și că mai multe vagoane s-au prăbușit complet. Din fericire, artistul a fost capabil să repare toate daunele înainte de a prezenta trenul publicului. După măsurarea lungimii trenului și confirmarea faptului că nu au fost folosite alte materiale decât ciocolata, oficialii de la Cartea Recordurilor au adăugat o nouă categorie colecției de înregistrări mondiale și au declarat că trenul este cea mai lungă structură de ciocolată din lume.

chocolate-train-0[6] chocolate-train-9[2]

Vezi mai multe foto pe cunoastelumea.ro:

http://www.cunoastelumea.ro/trenul-de-ciocolata-cea-mai-lunga-structura-realizata-in-intregime-din-ciocolata-masoare-336-metri/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.