AGROSEL – hibrizi cu GENETICĂ ROMÂNEASCĂ. Cinci SEMINȚE NOI DE ARDEI, ușor de comandat pentru LEGUME CU GUST!

Dorind cu adevărat să vină în sprijinul cultivatorilor și consumatorilor din România cu creații adaptate atât condițiilor pedoclimatice locale dar adaptate și cerințelor consumatorului român, AGROSEL investește continuu în activatea de ameliorare folosind atât tehnici moderne cât și specialiști cu multă experință în domeniu.

Noile creații AGROSEL asigură cultivatorilor stabilitatea producției, adaptabilitate la condițiile din România, toleranță/rezistență la agenții patogeni specifici și nu în ultimul rând garantează readucerea gustului adevărat, de legume românești.

“Suntem conștienți că este nevoie de încredere pentru a testa inițial, apoi folosi pe scară largă noii hibrizi de legume obținuți în România de AGROSEL. Prin munca noastră, dorim să oferim atât cultivatorilor cât și consumatorilor români ceea ce-și doresc de mult timp: relație de durată, susținere și încredere reciprocă. Hibrizii de ardei Traian F1, Napoca F1, Daciana F1, Potaisa F1, Iancu F1 creați de AGROSEL în ultimii ani sunt o dovadă a importanței pe care o acordăm acestei activități, iar noile realizări în domeniu confirmă acest lucru”, a declarat Széll Levente, directorul general al companiei.

Începând cu anul 2015, în vederea apropierii de cultivatori, AGROSEL organizează prezentări în cadrul cărora se dezbat nevoile producătorilor. Pe baza informațiilor strânse în urma acestor întâlniri și a informațiilor venite din teren, compania a prognozat direcția în care urmează să evolueze piața și prin cercetare a obținut următoarea generație de hibrizi oferind astfel o soluție românească cultivatorilor.

Citeste continuarea articolului pe agrointel.ro:

AGROSEL – hibrizi cu GENETICĂ ROMÂNEASCĂ. Cinci HIBRIZI NOI DE ARDEI, ușor de comandat pentru LEGUME CU GUST!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.