Ceremonia de deschidere a JO de la Pyeongchang 2018, în direct la TVR și la Eurosport, de la 13.00

Ceremonia de deschidere a JO de la Pyeongchang 2018, în direct la TVR și la Eurosport.

Din cauza condițiilor meteo (au fost și -20 de grade Celsius la Pyeongchang), la ceremonia de deschidere de vineri delgațiilor participante li s-a permis să nu trimită decât șase oameni. Portdrapelul tricolor va fi biatlonistul Marius Ungureanu.

Avem doar o medalie olimpică în istoria Jocurile de iarnă, bob 2, în 1968, bronz prin Nicolae Neagoe și regretatul pilot Ion Panțuru. Ambii au jucat întâi fotbal! Și mai avem un loc patru la sanie, miracol al dublului Cepoi – Apostol, la Albertville, în 1992.

Televiziunea Română transmite în direct vineri, 9 februarie, de la ora 13.00, impresionantul eveniment din Coreea de Sud. Comentatori: Monica Bucur şi Sorin Hobana.

TVR este gata pentru unul dintre cele mai fascinante spectacole ale planetei din acest an: ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 de la PyeongChang.

Vineri, 9 februarie de la ora 13.00, telespectatorii TVR din ţară şi de peste Prut vor fi martorii evenimentului difuzat pe TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova atât în direct, incepand cu ora 13.00, cât şi înregistrat la o oră de maximă audienţă, 21.30, a TVR 1 şi TVR HD, respectiv la TVR Moldova de la ora 22.00.

În perioada 9 şi 25 februarie, posturile Televiziunii Române, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR MOLDOVA și TVR+ vor difuza peste 100 de ore de evenimente sportive din cadrul celei de-a 23-a ediţii a Jocurilor Olimpice. Programul detaliat al transmisiunilor este postat pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată JO de Iarnă 2018 (http://www.tvr.ro/jo2018.html)

Citeste mai multe detalii pe libertatea.ro:

https://www.libertatea.ro/sport/ceremonia-de-deschidere-a-jo-de-la-pyeongchang-2018-2136753

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.